Over ons

Over ons

Het familiebedrijf Vossaert, gesticht in 1925 door ir. Justin Vossaert, is specialist in maatwerk voor de volledige inrichting van woningen en kantoren. Of het nu gaat om een groot of een klein project, we begeleiden u van ontwerp tot oplevering en houden consequent rekening met uw budget. Een harmonieus evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit verliezen we hierbij nooit uit het oog. Onze binnenhuisarchitecten toveren elke ruimte om tot een stijlvolle leef- en/of werkomgeving waar u jaren van geniet.

Uw partner in kwalitatief maatwerk

Wie droomt van een nieuw woon- of kantoorinterieur kan rekenen op ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring in het creëren van interieurs op maat. Wilt u een nieuwe trendy badkamer, een handige berging of een stijlvolle keuken: Vossaert ontwerpt, maakt én plaatst uw gedroomde interieur. We werken steeds met de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Materialen zoals laminaat, fineer, massief hout, lak, marmer, graniet, natuursteen, composiet, inox en corian.

Deskundig advies en onberispelijke service

Ons deskundig team adviseert u doorheen het volledige project. Of het nu gaat over een complete renovatie of een kleine verbouwing, we geven elke dag het beste van onszelf. Elk project ligt ons immers nauw aan het hart.

Doordat onze ervaren vakmannen alles in eigen atelier vervaardigen en we een nauwgezette planning volgen, kunnen we steeds een korte levertermijn aanhouden. Ook na de levering en plaatsing garanderen we u een onberispelijke service na verkoop.

Bekijk onze brochure
Over ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info